Herfstagenda van Het ZonneHuis

Met de herfst is ook de wintertijd op deze 28e oktober ingegaan. Met direct al vorst aan de grond. Het was wel bijzonder mooi buiten. Een wit laagje over de weilanden, de zon die opkwam, de prachtige herfstkleuren. En ja, deze vorst bevroor toch wel een beetje de nog volop bloeiende Oost-Indische kers in de tuin, de minicourgettes die nog aan de plant zaten en de tomaten, die nog net te groen waren om al eerder te plukken. Wat een rijke zomer en najaar. Er hangen nog appels aan de bomen, maar die konden deze vorst wel aan. Gelukkig tilden de bloemen van de Oost-Indische kers hun kopje in de loop van de dag weer op. Daar leek het in de ochtend echt niet op. Wie weet kunnen we deze week nog volop gebruik maken van deze heerlijke bloemen. Op de receptenpagina van Ziel&Zalig vind je een lekker pittig recept voor kappertjes van de Oost-Indische kers. Misschien vind je het ook leuk om de blog van Annemarie over de Oost-Indische kers te lezen.

naar recept

blog annemarie

In het najaar keren we langzaam wat meer naar binnen, met activiteiten die passen bij deze tijd van het jaar. Zo starten op 1 november weer de wekelijkse meditatieavonden met Kees. Een moment voor jezelf, om vanuit beweging meer en meer naar de rust en stilte te komen.

meditatieavonden

Op 12 november is er een Rebalancing® stoelmassagetraining voor mensen die al ervaring hebben met massage. Je leert er om een fijne toegankelijke massage op de massagestoel te geven.

eendaagse stoelmassage

In het weekend van 23-25 november het verdiepende massageweekend Met je hart in je Handen, onder begeleiding van Kees en zijn collega Fer. Natuurlijk zorgt Annemarie voor heerlijks uit de ZielZalige keuken. Een echt cadeau aan jezelf.

massageweekend

Om het jaar af te sluiten is er op vrijdag 28 december de oudejaarszweethut. Een bijzonder moment om het jaar af te sluiten en met mooie intenties het nieuwe tegemoet te treden.

oudejaarszweethut

Heb je interesse in een van de evenementen, neem contact met ons op! Je bent van harte welkom!