Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Massageweekend Met je Hart in je Handen

16 oktober 2020 -19:30 - 18 oktober 2020 -16:00

- EUR 345

Trainers: Kees Wagenaar en Fer Groot.

Verdiepend massageweekend waarin je oefent aanwezig te zijn met aandacht, vanuit je hart.

p.s. dit is het laatste weekend dat Kees en Fer samen geven … eigenlijk zou dat in maart al zo zijn maar dat weekend hebben we moeten annuleren ivm het coronavirus … dus dit is je kans om nog een keer mee te doen!

“Dit weekend biedt zoveel meer dan masseren alleen! De liefde van Kees Wagenaar en Fer Groot voor hun vak werkt aanstekelijk. Voedend, inspirerend,… top over heel de lijn!” Mieke

Deze weekenden leer je contact te maken vanuit de Rebalancing® visie. Rebalancing is een ontdekkingsreis in hoe je vrijer en zelfbewuster in het leven kunt staan. Het is gericht op ontspanning en ruimte.
Aanraken, ontmoeten, massage, kan je helpen weer contact te maken met je lichaam en je leren er naar te luisteren. Het is een weldaad voor lichaam en geest en kan stress en allerlei fysieke ongemakken verminderen. Massage koestert en zorgt voor een moment van rust en aandacht.
De massages bij Rebalancing hebben een langzaam en intensief karakter, waarbij centraal staat dat je met aandacht, vanuit ontspanning en zonder oordeel contact maakt en aanraakt. Massage met je hart in je handen.

Wat gaan we doen

We oefenen met diverse massagetechnieken vanuit de Rebalancing, zoals cranio-sacraal, klassieke massage, diepe bindweefselmassage en gewrichtsontspanning. Daarnaast werken we met actieve en stille meditatietechnieken, adem, lichaamswerk, ontspannen bewegen en dans.
Er is ruimte voor zelfonderzoek en de mogelijkheid tot het delen van de ervaringen.
Je verblijft in Het ZonneHuis waar je kunt genieten van (h)eerlijke vegetarische maaltijden die door Annemarie verzorgd worden. Annemarie heeft in Het ZonneHuis haar bedrijf Ziel&Zalig.

Voor wie

De training is bedoeld voor iedereen die contact maakt met anderen bij het uitoefenen van zijn of haar beroep, zoals bijvoorbeeld (lichaamsgerichte) therapeuten, schoonheidsspecialisten en sportmasseurs, en voor wie:
* wil leren functioneren vanuit aandacht, zelfkennis en zelfvertrouwen
* wil groeien in werk en samenwerking
* competenties wil ontwikkelen zoals sensitiviteit, ontspanning en flexibiliteit

Om mee te doen hoef je geen ervaring te hebben met massage of lichaamswerk. Heb je wel ervaring, dan zullen de weekenden een waardevolle en plezierige aanvulling zijn.

Locatie en tijd

We starten steeds op de vrijdagavond om 19.30 uur en we sluiten af op de zondagmiddag rond 16.30 uur. Het wordt gegeven in het ZonneHuis. Het aantal deelnemers is 8 tot 14 personen.

Voorwaarden

De kosten voor de training zijn  € 345,00 per persoon. Dit bedrag is inclusief inschrijfgeld, overnachtingen en alle (vegetarische) maaltijden.

Je kunt je voor de weekenden aanmelden bij Het ZonneHuis door het telefonisch of per email doorgeven van je gegevens. Na betaling van het inschrijfgeld van € 100,00 is je inschrijving definitief en ontvang je een bevestigingsbrief. Het inschrijfgeld kan overgemaakt worden op bankrekeningnummer NL 96 ABNA 061.60.70.179 t.n.v. Het ZonneHuis te Exmorra o.v.v. Met je hart in je handen.

“Als je iemand aanraakt, raak dan ook echt aan. Wees aanwezig in je handen. Raak aan met heel je wezen, je hele ziel. Laat het een aanraking vanuit je hart zijn”

Gegevens

Begin:
16 oktober 2020 -19:30
Einde:
18 oktober 2020 -16:00
Kosten:
EUR 345

Locatie

Het Zonnehuis
Meerswal 9
Exmorra,
+ Google Maps

Organisator

InnerCoaching
Telefoon
0515 233567
Bekijk de site van Organisator

Gegevens

Begin:
16 oktober 2020 -19:30
Einde:
18 oktober 2020 -16:00
Kosten:
EUR 345

Locatie

Het Zonnehuis
Meerswal 9
Exmorra,
+ Google Maps

Organisator

InnerCoaching
Telefoon
0515 233567
Bekijk de site van Organisator