Warme Winternieuwsbrief

2016-01-22 19.13.23

Warme Winternieuwsbrief
Al weer de laatste dag van januari….en voor wie de brief wat later dan deze zondagavond leest…begin februari…..hoog tijd voor een update’je…van wat er allemaal in Het ZonneHuis gebeurd! We hebben op een prachtige manier 2015 afgesloten met een mooie zweethut. En we vonden dit zo’n fijne ontmoetingsdag op zo’n bijzonder moment van het jaar dat we nu al een zweethut gepland hebben voor 30 december van dit nieuwe jaar. En ook in de zomer en herfst zullen er zweethutten zijn.

Kees geeft op de donderdagavond weer zijn meditatieavonden. Van 19.30 tot ongeveer 21.00 uur. Fijne avond om even dicht bij jezelf te zijn! Als je mee wilt doen, laat het ons dan even weten!

De maand januari hebben we al veel gasten mogen ontvangen….workshops, een verjaardagsweekend, een uitje met vrienden. Fijn dat dit jaar al zo mooi mocht beginnen. De agenda begint al aardig te vullen. Dit weekend is de jaartraining van Your Vibe gestart, even helemaal bezig zijn met je lijf en met wat je bezielt. Mocht je nog in willen stromen….in juni is het volgende weekend met Chantal de Jong en Marjolijn Keij. Kijk in onze agenda voor meer informatie over deze weekenden.

Nieuw in Het ZonneHuis, en daar zijn we heel blij mee, is het EigenWijzer Weekend van 3-5 juni. Een weekend voor kinderen van 6-14 jaar. Een weekend vol creativiteit, yoga, meditatie en ademhalen. Je eigen wijsheid ontdekken met Simone en Dorien. Ook over dit weekend vind je meer informatie in de agenda.

In deze nieuwsbrief speciale aandacht voor het massageweekend dat Kees samen met zijn collega Fer Groot organiseert en begeleid in Het ZonneHuis. Dit zijn bijzondere weekenden, waarbij echt aanwezig zijn en mogen zijn de kern vormt. De visie van Kees en Fer: “Als je iemand masseert, raak dan ook echt aan. Wees aanwezig in je handen. Raak aan met heel je wezen, je hele ziel. Laat het een aanraking vanuit je hart zijn”.

Het massageweekend ‘Contact maken met je hart in je handen’ helpt je om juist die kwaliteiten die jou zo speciaal maken te vergroten. Je leert een basishouding waarbij je meer gaat invoelen. Waarbij je meer aanwezig gaat zijn met aandacht vanuit je hart, zonder te oordelen. Je leert ‘ja’ te zeggen tegen dat-wat-er-is, zodat er ruimte komt voor een enorme verdieping. Die basishouding is het belangrijkste. Daardoor leer je jezelf meer te openen voor de ervaringen van het moment. Door vanuit die basishouding je behandelingen te geven, geef je je cliënt de kans om meer in contact met zichzelf te komen. Hij of zij kan dan dieper gaan voelen en ervaren welke signalen het lichaam geeft. Daardoor zal het lichaam zich gezien voelen en kan het zich van binnenuit diep gaan ontspannen. Je bereikt veel meer in je behandelingen omdat je op een dieper niveau contact maakt.De weekenden zijn toegankelijk voor mensen met of zonder massage-ervaring. En als je meer informatie wilt kun je ons altijd even bellen of mailen, of op de site kijken.

Op de pagina van Ziel&Zalig kun je een nieuw recept en een nieuwe blog van Annemarie vinden. Laat je weer inspireren!