Pizza van Bakbananenmeel

pizza klein

Ingrediënten : (voor 4 flinke stukken pizza)

Voor de pizzabodem:
4 eieren
300 ml kokosmelk
4 flinke eetlepels bakbananenmeel
1 (grote) ui
2 tenen knoflook
1 flinke theelepel kerriepoeder
Halve theelepel Keltisch zeezout
Eventueel 1 theelepel gedroogde zeesla

Voor op de pizzabodem:
1 grote courgette in dunne plakjes
1 grote rode paprika in stukjes
1 doosje kastanjechampignons, in plakjes
1 pakje fetakaas, in blokjes
Handje pijnboompitten
Paar fijngesneden zongedroogde tomaatjes
Italiaanse kruiden

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 160 graden.
Mix de ingrediënten voor de pizzabodem in de blender tot een vrij vloeibaar beslag. Leg bakpapier op een bakplaat en giet het beslag op de bakplaat en verdeel het goed. Zet 20-30 minuten in de oven.
Snij ondertussen de ingrediënten voor op de bodem fijn.
Als de bodem klaar is kun je die eventueel alvast in 4 stukken snijden. Beleg elk stukje met de ingrediënten. Strooi er als laatste wat Italiaanse kruiden overheen en de pijnboompitjes. Nog even 20 minuten in de oven…en lekker genieten van je pizza!