Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Weekend retreat geven en ontvangen

1 november 2019 -18:30 - 3 november 2019 -16:30

- EUR 350

Voor de meesten onder ons gaat het geven ons gemakkelijk af. Hoe fijn is het om er voor anderen te zijn, je naasten te verwennen, je collega’s of je vrienden blij te maken en zorg te dragen voor je familie. Naast het geven is het ontvangen een onmisbare factor om een goede balans in ons zelf te waarborgen.

In hoeverre ben jij, naast het geven, in staat om te ontvangen? Hoe verhouden deze aspecten zich in jou tot elkaar? Gedurende dit weekend zal hier aandacht aan worden besteed.

Van vrijdag 1 tot zondag 3 november 2019 organiseren Kees Wagenaar van InnerCoaching en Judith Kroon van Time for You Massage en Annemarie Kok van Ziel & Zalig het weekend met als thema geven en ontvangen.

Wat gaan we doen

We werken met diverse massagetechnieken vanuit de Rebalancing, zoals cranio-sacraal, klassieke massage, diepe bindweefselmassage en gewrichtsontspanning. Dit zal deels plaatsvinden op de massagestoel, en deels op de massagetafel. Ook werken we met actieve en stille meditatietechnieken, dans, opstellingen, innerlijk werk en lichaamswerk. Er is ruimte voor zelfonderzoek en de mogelijkheid tot het delen van de ervaringen.

Voor wie

Dit weekend is voor lichaamswerkers en voor jou als je jezelf een weekend Me-time cadeau wilt doen.

Programma
Aankomst vrijdag 1 november 18.30 uur
Einde zondagmiddag 3 november rond 16.30 uur

De begeleiders van het weekend

Kees Wagenaar
Kees is Rebalancer en heeft binnen Het ZonneHuis zijn praktijk Inner Coaching voor Rebalancing® en massage. In de Rebalancing staat werkelijk contact centraal, met jezelf en de ander. Via Rebalancing kun je leren vrijer en zelfbewuster in het leven te staan. Een massage vanuit de Rebalancing visie is gericht op ontspanning en bewustzijn. En dat begint bij jezelf, bij degene die masseert. Masseren vanuit je hart, zonder dat je jezelf weggeeft of het idee hebt dat je heel hard moet werken. Less is more!

Judith Kroon
Judith Kroon is lichaamswerker en soulcoach bij Time for You Massage & Coaching. Daarnaast verzorgt ze stoelmassages bij bedrijven met haar bedrijf Touch You Massage. Judith werkt intuïtief. Ze stemt zich af op de persoon die zij onder handen neemt. In het moment ontstaat als vanzelf datgene wat nodig is. Judith is thuis in het begeleiden van massage en lichaams gerichte workshops, vrouwencirkels en meer. Zelf heeft ze een passie voor lichaamswerk, aanraking, voor yoga, beweging, dans. Ook werkt ze graag met familieopstellingen.

Annemarie Kok
De heerlijke, kleurrijke en oer gezonde maaltijden worden verzorgd door Annemarie Kok van Ziel en Zalig. Annemarie heeft een passie voor (gezond) lekker koken. Binnen Het ZonneHuis verzorgt ze regelmatig de catering voor groepen. Ze inspireert graag mensen met bijzondere hapjes en recepten uit haar zielzalige (oer) keuken. Samen met Kees runt ze Het ZonneHuis. Ze geeft daar ook (kook)workshops over kruiden en voeding.

Accommodatie
Het Zonnehuis is een gezellige kleurrijke accommodatie in het mooie Friesland, midden in de natuur. Er is genoeg slaapplek. Het Zonnehuis heeft ook kampeerfaciliteiten. Dus als je graag in je eigen tent slaapt of in je eigen caravan, dan kan je die zelf meenemen en daarin overnachten. Neem eens een kijkje op de website www.hetzonnehuis.nl

Investering*
€ 350,-

*Dit bedrag is inclusief 2 overnachtingen en alle (vegetarische) maaltijden. Op de vrijdagavond is tegen een meerprijs van € 7,50 een avond maaltijd mogelijk.

Wil je erbij zijn?
Geef je op via
https://timeforyoumassage.nl/agenda/weekend-retreat-geven-en-ontvangen-4/
of via Het ZonneHuis
Er is plek voor maximaal 14 deelnemers

Gegevens

Begin:
1 november 2019 -18:30
Einde:
3 november 2019 -16:30
Kosten:
EUR 350

Gegevens

Begin:
1 november 2019 -18:30
Einde:
3 november 2019 -16:30
Kosten:
EUR 350