Walnootbolletjes

walnootbroodjes klein

Walnootbolletjes

Ingrediënten : (8 à 10 bolletjes)

150 gram walnoten (fijngehakt)

4 eieren

2 eetlepels kokosolie (gesmolten)

2 eetlepels milde olijfolie

1 flinke eetlepel tapiocameel

1 flinke eetlepel bakbananenmeel

1 flinke eetlepel chufameel

1 flinke eetlepel kokosmeel

1 flinke eetlepel amandelmeel

¼ theelepel Keltisch zeezout

1 theelepel kerrie

1 theelepel zeewierkruiden

 

Bereiding
Verwarm de oven op 160 graden.

Klop in een grote beslagkom de eieren luchtig. Voeg de kokosolie en olijfolie toe en de kruiden en zout. Meng er de verschillende meelsoorten door. Het deeg mag zo stevig en smeuïg worden dat je er hoopjes van kunt maken op een bakplaat. Meng er als laatste de fijngehakte walnoten door.

Leg bakpapier op een bakplaat en vorm hoopjes van het deeg. Bak ongeveer 25 minuten, tot ze mooi goudbruin zijn.