Oogstzomer

De zomer vordert. Een zomer met afwisselend mooie zonnedagen en dagen met wind en regen. De herfst nadert … of komt er nog een supernazomer achter deze toch wat wisselvallige zomer aan? Dat zou zomaar kunnen. Wat zou dat nog even fijn zijn!

In Het ZonneHuis oogsten we nu elke dag lekkers uit de Zonnetuin. Eetbare bloemen, zoals viooltjes, Oost-Indische kers, nog wat rozenblaadjes, goudsbloemetjes. Wat een kleurenpracht. Fruit, zoals pruimen, appels, nog wat late bessen en straks de bramen. De eerste vlierbessen voor de siroop. De aardappelen zijn gerooid. Gele en groene courgettes, oranje en groene pompoenen. Rode en witte bietjes. Oranje worteltjes. Wat een rijkdom.

Het is echt oogsttijd. Oogsten op vele manieren. Oogsten van de initiatieven die we nu al meer dan 10 jaar geleden begonnen zijn hier in Het ZonneHuis. Gezaaid en verzorgd hebben. Want het gaat goed met Het ZonneHuis. Rondom Het ZonneHuis wordt het ieder jaar mooier. Mede door de hulp van Erica Krikke, van Zebra Inspiratie.

Er gebeuren mooie dingen. Het boek Eetbare Schoonheid, dat Annemarie met haar schoonzus Ellen (ja, de zus van Kees) heeft geschreven wordt in september gepresenteerd. Daar vertelt Annemarie in haar blog graag meer over.

Kees en zijn collega Fer geven eind september hun inspirerende massageweekend met je hart in je handen. Een heerlijk retraiteweekend. Echt een cadeau aan jezelf.

Ook in september de eendaagse training stoelmassage met Rebalancingtechnieken voor mensen die massage-ervaring hebben.

Binnenkort starten op de donderdagavond weer de wekelijkse meditatieavonden. En wil je ook eens meedoen met een zweethut, hou dan de agenda in de gaten. We zien je graag binnenkort!