in de luwte van het boek…

Het is een beetje stil geweest. Nou, echt stil was het niet, maar de focus lag de laatste tijd op het boek Eetbare Schoonheid, van Ellen en mij, dat net de wereld in is gegaan. Gisteren was geloof ik mijn eerste vrije dag in lange tijd. Wat een cadeautje dat het een zomerdag werd. Buiten op een bankje, koffie met een herfstig appeltaartje en langzaam indalen na een periode met veel intense ervaringen.

En ja, er ligt nog van alles hoor, aan werk, maar gisteren heb ik het even losgelaten, mocht ik even rusten, in zijn. Niet helemaal, stiekum ben ik savonds toch nog wat pakketjes gaan maken want ja, als je het boek hebt besteld wil je daar natuurlijk niet te lang op hoeven wachten. Want o, wat is het boek toch mooi. Wat klopt het allemaal. En wat een boost heeft het mij gegeven, om hier mee te wereld in te gaan. Ik weet het nu zeker, als je doet waar je hart en ziel voor warm loopt, dan geeft je dat een enorme kracht. Op alle fronten.

Eigenlijk is dat heel kort en krachtig mijn boodschap van vandaag. Ga. Kom in beweging. Het maakt niet uit wat voor stap je zet. Als je maar in beweging komt. Dan komt er vanzelf een beweging achteraan die je brengt naar waar je mag zijn. Ook al is dat soms anders dan je had gedacht.

Beweeg

vanuit je hart

voel

waar het voor klopt

en zet een stap

er naartoe

beweeg

en je lichaam zal volgen

trouw

aan jou

en je allergrootste

zielswens

beweeg

en voel

dat je beweging

altijd de juiste is

en je brengt

waar je mag zijn

 

Fijne Maandag!