Heerlijk voorjaar

Het voorjaar is al weer even op weg. Met soms nog frisse dagen en gelukkig ook al met heerlijk zomerweer. En tot onze grote verrassing werd er nog een kleintje geboren. Poes Maxie van 13 jaar werd de moeder van Mousy! Wat een schatje. Ze is nu de wereld aan het ontdekken, in het gras met paardenbloemen.

Vandaag is het Hemelvaartsdag. De accommodatie vol gasten en op de camping komen de eerste campinggasten. Volgende week met Pinksteren staan we vol! Dan fietsen ze in Friesland de Elfstedentocht.

Op de kop van de Afsluitdijk is een nieuw informatiecentrum geopend. Op een interactieve manier maak je een reis door het ontstaan van de Afsluitdijk naar nu. Echt de moeite waard.

De tuin van Het ZonneHuis is al een bloeiende weelde. Wilde bloemen en kruiden. En in de groentenbakken komt het gezaaide op, van bietjes tot wortelen en pastinaak. Kees en Erica zijn daar enthousiast mee aan de slag gegaan en zorgen er samen voor dat de tuin geen wildernis wordt.

Annemarie heeft al verschillende kruidenwandelingen en kookworkshops met kruiden gegeven. Er is zoveel in de natuur dat je kunt eten. Fijn om anderen daar mee te kunnen inspireren. Op 1 juni kun je nog meedoen met de bloemenkookworkshop. Dan bloeien de rozen en maken we met elkaar verrassende gerechten die we natuurlijk ook met elkaar opsmullen. Als het even kan buiten in de zonnetuin.

Op 9 juni is er een heuse taartenwedstrijd bij Het ZonneHuis, georganiseedrd door Erica Krikke. Kijk op de site Erica voor meer informatie.

www.zebracommunicatie.nl/taartenwedstrijd

Wil je deze zomer ook nog naar Het ZonneHuis komen? Op de kalender zie je welke weekenden of weken er nog vrij zijn. Of kom naar de zweethut op 30 juni of de Sun-Day Zen-Day op 1 juli. Beide kan ook natuurlijk … dan blijf je gezellig slapen in Het ZonneHuis. Check voor de activiteiten de agenda!

We hopen je te zien!