Laden Evenementen

« Alle evenementen

Sterrenlicht Transformatie – Kosmische Baarmoederheling

juni 30 -13:00 - 17:00

- EUR122

Sterrenlicht Transformatie – Kosmische Baarmoederheling met Maria Magdalena

Maria Magdalena was de tweelingziel van Jezus en de apostel der apostelen. Zij hadden als Zielsmissie, het Christusbewustzijn (onvoorwaardelijke goddelijke Liefde) op aarde te brengen.
Maria Magdalena betekent ook heel veel in deze tijd, waarin we een shift aan het maken zijn van de derde dimensie naar de vijfde dimensie. Van angst terug naar Liefde. Haar liefdevolle energie omringt en vult je hart.
Velen werken al met het doorgeven van haar liefdevolle energie en ook wij zijn dankbaar dat wij op energetisch niveau haar energie mogen doorgeven.
Maria deed onder andere baarmoederhelingen als hoge priesteres in de tempel van Isis en de roos is het symbool van de energie van Maria Magdalena. Hier gaan wij iets leuks mee doen!
In samenwerking met ons team van Plejadiërs en Arcturianen en de energie van Maria Magdalena en de Heilige Roos, geven wij bijzondere transformatiedagen!

De baarmoeder is geen plek om angst op te slaan, het is een plek van creatie en nieuw leven. Hier zit jouw creatiekracht. Niet alleen voor het baren van kinderen. De baarmoeder is een sterk opgeladen magnetisch centrum. Energetisch gezien is de baarmoeder hetzelfde als de baarmoeder van het Universum. Je kunt de kosmische baarmoeder zien als de Bron van waaruit alles ontstaat. Vrouwen hebben dus een heilige plek van creatie en creativiteit in zich. We mogen dit meer gaan koesteren en voeden met Liefde. Eventuele pijn die via de baarmoeder generatie op generatie is doorgegeven van moeder op dochter, mag getransformeerd worden naar Licht & Liefde.
Heb jij belangstelling voor deze dag? Laat het ons weten via info@innerjoy.nu Dan houden we je persoonlijk op de hoogte.

kijk hier voor meer info en opgave.

In Licht & Liefde,
Hanny & Annetta
Terra Mana

Gegevens

Datum:
juni 30
Tijd:
13:00 - 17:00
Kosten:
EUR122

Gegevens

Datum:
juni 30
Tijd:
13:00 - 17:00
Kosten:
EUR122