Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Interactieve lezing In volle kracht vooruit!

26 november 2023 -13:00 - 15:30

- EUR 15,00

Jolanda de Jong schreef het spirituele boek, Hemel op Aarde. Een inspirerend boek dat een hartverwarmende handreiking is aan wie op zoek is naar zijn of haar innerlijke kracht.

Jolanda, die al meer dan achttien jaar werkzaam is binnen de hulpverlening geeft op 26 november een interactieve lezing in Het ZonneHuis.

Tijdens deze interactieve lezing komen verschillende stappen aan bod die jou op weg helpen vanuit je innerlijke kracht te (blijven) leven, veel energie te ervaren en vanuit een diepe verbinding met jezelf te leven. Gebaseerd op bewezen effectieve technieken, vanuit psychologische en holistische visie.

Door je te richten op zowel je persoonlijke groei als spirituele groei, doe je er alles aan om er voor te zorgen dat je ware zelf volledig tot zijn/haar recht komt in dit leven. Het mooiste wat jij jezelf kunt geven. Hoe fijn zou het zijn wanneer je handige tips krijgt waarmee je dat kunt bereiken en je alledaagse situaties kunt gebruiken voor dit groeiproces? Evenals tips over hoe je uitdagingen en tegenslagen in het leven kunt transformeren tot waardevolle leer/groei ervaringen? Of zicht krijgen op hoe dingen bij jou werken, hoe je die verandering in je leven kunt creëren die je zo graag wilt of wat maakt dat bepaalde dingen nog niet zijn gelukt?

De handleiding ‘In volle kracht vooruit’ neemt je stap voor stap mee in dit proces. Met 25 professionele tips om je hierbij te helpen. Je ontvangt een gratis exemplaar van deze handleiding bij deelname aan de interactieve lezing, zodat je er daarna zelf mee aan de slag kunt. Aan de hand van voorbeelden van jou en andere deelnemers word je tijdens de interactieve lezing alvast op weg geholpen.

Wil je meer weten of deelnemen? Meld je aan via info@jolandadejong.com
Of kijk op  www.jolandadejong.com

Datum
26 november 2023

Tijd
13.00 uur – 15.30 uur

Kosten
€15,-

Gegevens

Datum:
26 november 2023
Tijd:
13:00 - 15:30
Kosten:
EUR 15,00

Gegevens

Datum:
26 november 2023
Tijd:
13:00 - 15:30
Kosten:
EUR 15,00