Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Choco-Rose-Bliss Ceremonie

maart 30 -11:00 - 18:00

- Euro 133

Hoe zou het zijn, om te reizen in zachtheid, overgave aan je diepste zijn, je vrouw-zijn, in openheid naar andere dimensies, verbonden met andere vrouwen. Mag je dan vallen in de warmte van je eigen pure zijn, ontmoeting met wie je meer bent dan je aardsheid, reizen naar daar waar je vandaan komt om dit in je dagelijkse leven mee te kunnen nemen, in alles wat je doet, in alles wie je bent.

Deze dag reizen we met de Spirit van Moeder Cacao, de heerlijkste puurste cacao (Keith’s Cacao) die er is, in combinatie met de zachte creatieve energie van een kleine hoeveelheid paddenstoel (Golden Teacher) die in eigen beheer gekweekt en verwerkt is, en de hartsliefde van de Koningin onder de bloemen, uit de tuin van het Zonnehuis, de Rosa damascena. Het goddelijke vrouwelijke in Hemel en Aarde verbonden in deze drie bijzondere medicijnhealers, samengekomen in een choco-rose-bliss bonbon, gemaakt in een prachtig alchemistisch proces door zielezusters Heidi en Annemarie. Heidi heeft jarenlange ervaring met cacao, plantmedicijn, het werken in ceremonie is haar ware natuur. Dit doet ze zowel 1 op 1 als in groepjes en ook in grotere groepen. Als Lomi Lomi lichaamswerker begeleidt ze mensen naar het zachter worden en leren voelen en heling via het lichaam. Annemarie is een wijze kruidenvrouw en hoedster van het Zonnehuis. Met haar passie voor kruiden en eten tovert ze ook werkelijk de meest heerlijke maaltijden op tafel, waardoor het verblijf op het Zonnehuis meer dan genot is.

We delen dit medicijn in liefde met jou in deze reis waarin je mag ervaren dat ook jij een healer bent, van jezelf. En waar je jezelf heelt, inspireer je anderen, dit ook te doen. Dat is wat de aarde nodig heeft nu, geheelde vrouwen, die delen van zichzelf.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Wanneer: 30 maart 2024
Groep: maximaal 4 deelnemers
Waar: het Zonnehuis EXMORRA
Tijd: 11.00 uur – zo lang het duurt (overgave) afsluitend eten we met elkaar een voedzame maaltijd om weer te landen en te delen met elkaar.

Bijdrage: € 133,- (inclusief afsluitend samen eten)
Aanmelding: stuur een mailtje naar: heidi@herthus.nl of info@hetzonnehuis.nl
Heb je vragen over de ceremonie? Bel Heidi: 06 – 53 87 68 03

Je mag in volle overgave

Reizen in de grootsheid

Van het Universum

Baden

In een zee van liefde

Die je zachtjes

Omhult

Die jouw val

In je eigen puurheid

Dragen kan

 

Gegevens

Datum:
maart 30
Tijd:
11:00 - 18:00
Kosten:
Euro 133

Gegevens

Datum:
maart 30
Tijd:
11:00 - 18:00
Kosten:
Euro 133