Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nordic Shamanism – Down to earth spiritualiteit

4 september 2018 -09:00 - 17:00

Vanaf 15 augustus t/m oktober zal Christer, een Noorse sjamaan in Nederland zijn om privésessies en workshops aan te bieden. Op 4 september is hij in Het ZonneHuis aanwezig voor sessies.

Een sessie met Christer is een bijzondere ervaring. De helingen hebben direct effect en kunnen veranderingsprocessen in gang zetten. Hij pakt vaak zonder veel woorden de problemen al op en gaat direct de diepte in. Lagen die vaak moeilijk te bereiken zijn heelt hij in samenwerking met jou, en gaat vaak zo ver als het lichaam op dat moment aan kan.

De Noren hebben het genoegen tussen bergen te leven waarvan gezegd wordt dat ze ouder zijn dan de Himalaya. Deze bergen zijn enorme krachtplaatsen die je helpen te gronden, af te stromen en op te laden. Christer bezit deze kwaliteiten doormiddel van zijn “roots” ook. Vanwege zijn goede gronding neemt hij heel makkelijk al jou zwaardere energie over, dit doet hij in een razend snel tempo.

Door zijn krachtige lichtvibratie en zijn begeleiding weet hij je naar oude pijnen en blokkades te leiden en helpt je deze los te laten. Zijn focus ligt voornamelijk op de emoties, maar hiermee ook oude karma, zowel van dit leven, vorige levens als familie karma. Hij maakt deze los door je erdoorheen te laten ademen of eventueel eenvoudige klanken te maken.

Ook ziekten komen vaak voort uit emotionele disbalansen en worden ook direct of indirect meegenomen in zijn helingen. Als een soort stofzuiger weet hij je oude emoties en pijn over te nemen, dit is zijn grote kracht.

In de periode van zijn aanwezigheid in Nederland kunnen er privésessies van een uur geboekt worden op verschillende plekken in het land.

Privésessies:

De sessies zullen zittend beginnen waarbij u vragen kunt stellen en aan kunt geven welke werkgebieden voor u belangrijk zijn. De energie zal door middel van Christer versterkt worden en oude pijnen en karma zullen gevoeld en afgestroomd worden. Na verloop van tijd mag u op de behandeltafel gaan liggen en daar wordt de heling voortgezet.

Christer geeft mede tips en trucs om thuis mee te werken. Het lichaam zal na de heling weer een nieuwe balans moeten vinden en het een en ander zal in het verloop nog opkomen. U zult hierna meer vanuit u kern kunnen leven.

Prijs: 100,-
Lengte: 1 uur
Taal: Engels (vertaler evt aanwezig)

Aanmelding en informatie:
Toni Bruinen
tbruinen@gmail.com
06-55855568

Meer informatie over zijn werkwijze en de volledige agenda vind u op:

www.nordicshamanism.nl

Gegevens

Datum:
4 september 2018
Tijd:
09:00 - 17:00

Gegevens

Datum:
4 september 2018
Tijd:
09:00 - 17:00