Smeuïg Biet-Pastinaak-Ontbijt

bietpastinaakontbijt

Ingrediënten :

1 rode biet

1 pastinaak

3 eieren

1 banaan

3 eetlepels chufameel

3 eetlepels bakbananenmeel

1 theelepel kaneel

1 theelepel curcuma

Snufje zwarte peper

Snufje zeezout

250 ml kokosmelk of amandelmelk

Handvol frambozen

Handvol bosbessen

Bereiding:

Verwarm de oven op 160 graden.

Rasp de biet en de pastinaak. Maak van de geraspte groente met de eieren, de melk, de banaan en de kruiden een mooi beslag in de keukenmachine. Voeg de chufameel en de bakbananenmeel toe. Schep er de frambozen en bosbessen door en giet in een bakblik. Bak in ongeveer 45 minuten gaar. Eet het warm, met eventueel een beetje roomboter of ghee. Een heerlijk vervullend ontbijt!