Nieuwe Keuken

kleurtjes

 

Tijd voor vernieuwing! Want naast een nieuwe website van Het Zonnehuis wordt tegelijkertijd mijn keuken gestript om plaats te maken voor een ZielZalige nieuwe keuken, waarin ik met nog meer inspiratie mag gaan koken! Wat heb ik daar zin in! Een keuken met heel veel ruimte, zodat ik ook met kleine groepjes kan gaan koken. Ideeën stromen en kunnen nu vorm krijgen. Mooi dat dit in het oude jaar nog in gang gezet mag worden om in het nieuwe jaar tot bloei te komen.

Heel fijn dat alles nu op één website staat, Het Zonnehuis zelf, met daarbinnen de bedrijven Ziel&Zalig en InnerCoaching, van Annemarie en Kees.  Recepten, blogs met leuke artikelen of weetjes, vanaf nu kun je dit allemaal hier vinden.

Kom gezellig overnachten in Het Zonnehuis en laat je verwennen met een zielzalig oerontbijtje. Geef je workshop of training in Het Zonnehuis, en laat de catering door mij verzorgen. En misschien heb je zelf nog een leuk idee, met familie, of vrienden. Samen koken, en zo de oerkeuken verkennen. Er is heel veel mogelijk bij ons in Het Zonnehuis!