Massageweekend Met je Hart in je Handen

KLEIN Zonnehuis-319

Contact maken vanuit de Rebalancing®visie

Deze weekenden leer je contact te maken vanuit de Rebalancing® visie. Rebalancing is een ontdekkingsreis in hoe je vrijer en zelfbewuster in het leven kunt staan. Het is gericht op ontspanning en ruimte.
Aanraken, massage, kan je helpen weer contact te maken met je lichaam en je leren er naar te luisteren. Het is een weldaad voor lichaam en geest en kan stress en allerlei fysieke ongemakken verminderen. Massage koestert en zorgt voor een moment van rust en aandacht.
De massages bij Rebalancing hebben een langzaam en intensief karakter, waarbij centraal staat dat je met aandacht, vanuit ontspanning en zonder oordeel contact maakt en aanraakt. Massage met je hart in je handen. Kees Wagenaar en Fer Groot begeleiden het weekend. Zij werken al jaren samen en weten een warme veilige sfeer te creëren. Je verblijft in Het ZonneHuis waar je kunt genieten van (h)eerlijke vegetarische maaltijden die door Annemarie verzorgd worden. Annemarie heeft in Het ZonneHuis haar bedrijf Ziel&Zalig.

Wat gaan we doen

We oefenen met diverse massagetechnieken vanuit de Rebalancing, zoals cranio-sacraal, klassieke massage, diepe bindweefselmassage en gewrichtsontspanning. Daarnaast werken we met actieve en stille meditatietechnieken, adem, lichaamswerk, ontspannen bewegen en dans.
Er is ruimte voor zelfonderzoek en de mogelijkheid tot het delen van de ervaringen.

Voor wie

Om mee te doen hoef je geen ervaring te hebben met massage of lichaamswerk. Heb je wel ervaring, dan zullen de weekenden een waardevolle en plezierige aanvulling zijn.

De training is daarnaast bedoeld voor iedereen die contact maakt met anderen bij het uitoefenen van zijn of haar beroep, zoals bijvoorbeeld (lichaamsgerichte) therapeuten, mensen die werken in de zorgsector, schoonheidsspecialisten en sportmasseurs, en voor iedereen wie:
* wil leren functioneren vanuit aandacht, zelfkennis en zelfvertrouwen
* wil groeien in werk en samenwerking
* competenties wil ontwikkelen zoals sensitiviteit, ontspanning en flexibiliteit

 

Locatie en tijd

We starten op de vrijdagavond om 19.30 uur en we sluiten af op de zondagmiddag rond 16.30 uur. Het wordt gegeven in het ZonneHuis. Het aantal deelnemers is 8 tot 14 personen.

Voorwaarden

De kosten zijn € 275,00 per persoon. Dit bedrag is inclusief inschrijfgeld, overnachtingen en alle (vegetarische) maaltijden.
Je kunt je voor de weekenden aanmelden bij Het ZonneHuis door het telefonisch of per email doorgeven van je gegevens. Na betaling van het inschrijfgeld van € 100,00 is je inschrijving definitief en ontvang je een bevestigingsbrief. Het inschrijfgeld kan overgemaakt worden op bankrekeningnummer NL 96 ABNA 061.60.70.179 t.n.v. Het ZonneHuis te Exmorra o.v.v. Met je hart in je handen.

“Als je iemand aanraakt, raak dan ook echt aan. Wees aanwezig in je handen. Raak aan met heel je wezen, je hele ziel. Laat het een aanraking vanuit je hart zijn”