Lancering 2e druk Eetbare Schoonheid

Feest!

O, wat was het fijn om opnieuw, na een jaar zonder voorraad, de auto vol te kunnen laden met de nieuwe druk van ons prachtige boek Eetbare Schoonheid. Na elke catering kwam de vraag, heb je nog een boek voor mij? Maar ze waren op! Dat kon natuurlijk niet. Want het boek is zo oogstrelend mooi, de inhoud zo sprankelend en zeker net zo actueel en inspirerend als toen we het schreven. Nu steeds meer mensen bewust met zichzelf en hun lichaam om willen gaan is de behoefte aan inspiratie groot. Want hoe doe je dat, lief zijn, voor jezelf.
Ook ik ben opnieuw weer onder de indruk, van 3 jaar werk, samengekomen in het boek van Ellen en mij, vol passie en o zo kleurrijk. Liefde voor de huid, liefde om op te eten. Vanuit de visie dat je alleen iets op je huid wilt smeren dat je ook op zou kunnen eten, en alleen eet wat je huid laat stralen. Schoonheid vanbinnen en vanbuiten. Dat is Eetbare Schoonheid.
Je kunt Eetbare Schoonheid nu weer bestellen. 370 pagina’s inspiratie in A4 formaat met vele recepten, verhalen, gedichten en prachtige foto’s. Een heerlijk lyfestyle boek dat jou en je omgeving een beetje licht en liefde brengt.
De prijs van het boek is euro 49,95. Stuur een mailtje naar info@hetzonnehuis.nl als je Eetbare Schoonheid wilt ontvangen. In de maand juni verstuur ik het zonder verzendkosten. Kom je het zelf ophalen bij mij krijg je er een heerlijke biologisch jammetje uit de ZielZalige keuken bij cadeau. In de komende tijd zal ik weer wat vaker mooie recepten posten op de website en op social media, zodat je geinspireerd blijft om van de wonderbaarlijke ingredienten van de natuur gebruik te maken in de keuken.

Mooi mens
voed je met liefde
voed je met geluk
want je bent bedoeld
om te stralen
vanbinnen
vanbuiten
en te zijn
wie je bent

Liefs!