Laden Evenementen

« Alle evenementen

YinDanza van Aarde en Lucht

juni 21 -09:30 - 17:00

- EUR 71

Susanne neemt je mee in een Yin Danza van Aarde en Lucht.

Om zonder woorden uitdrukking te geven aan jouw gevoelens in een dans. Om dieper contact te ervaren met de elementen Aarde en Lucht. Om van muziek te genieten en je mee te laten voeren in het ritme en de melodielijn. Om los te gaan in jouw unieke beweging van zijn. Om te ontmoeten, gespiegeld te worden en bewust te zijn. Om vreugde en liefde te ervaren en het leven te vieren!

De dans wordt afgesloten en geïntegreerd met Yin Yoga, de yoga vorm waarin je meerdere minuten in een houding ligt, waardoor er op een dieper niveau ontspanning en integratie kan ontstaan in lichaam en geest.

We dansen in de ochtenduren een Danza in het thema Aarde en eindigen met ontspanning en integratie van een tot drie Yin Yoga houdingen.

Dan lunchen we samen. Neem een gerechtje mee wat jij lekker vindt en graag met de anderen wilt delen! Soep, thee, koffie, water, versnaperingen en fruit zijn aanwezig.

In de middaguren dansen we een Danza in het thema Lucht. We eindigen met ontspanning en integratie van een tot drie Yin Yoga houdingen. We ronden af met thee en een versnapering.

We eindigen de dag met elkaar met een deelronde.

Over deze Yin Danza dag:

Waar: Het ZonneHuis, Exmorra

Ontvangst: 9.30 uur koffie/ thee en versnapering.

Start Yin Danza: 10.00u – 12.00u.

Potluck lunch: 12.15u-13.30u.

Start Yin Danza: 13.45u-16.00u.

Om 17.00 uur eindigt deze dansdag.

Uitwisseling: 71 euro

Opgave: info@yindanza.nl

Voel je welkom precies zoals je bent!

Liefs, Susanne

Gegevens

Datum:
juni 21
Tijd:
09:30 - 17:00
Kosten:
EUR 71

Gegevens

Datum:
juni 21
Tijd:
09:30 - 17:00
Kosten:
EUR 71