Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Winterzwemmen

november 23 -09:30 - 12:00

- EUR 25,00

Het lijkt nu nog ver weg … ijs in de sloot … maar het water in de Makkumervaart begint al weer iets af te koelen. Binnenkort starten we daarom weer met het herfst- en winterzwemmen. Kom je meedoen op zaterdag 9 of 23 november. Of 7 of 21 december?

Kou kan je gezondheid een boost geven. Natuurlijk is het wel belangrijk te weten waar om en hoe! Wat gebeurd er in je lichaam als het wordt blootgesteld aan kou en wat is een goede manier om de kou tegemoet te treden.

Deze ochtend is er ontvangst met koffie, thee en wat lekkers. Daarna volgt er een uitleg en gaan we onszelf opwarmen van binnen voor we de kou trotseren door een korte ervaring in het water van de Makkumervaart, vlak voor de deur van Het ZonneHuis.

Het doel van het herfst- en winterzwemmen is om op een manier die jou past met kou in aanraking te komen, in contact met je lijf. Er is de uitnodiging  en intentie jezelf een nieuwe ervaring te geven en daarin tegelijkertijd te blijven luisteren naar je lichaam en zijn of haar grens.

Na de ervaring in het koude water is het mogelijk nog een ronde de sauna in te gaan. Het is een intense beleving om met een koud lijf de warmte van de sauna te ervaren. Voor wie de sauna overslaat is er warme thee bij de kachel. Na de saunaronde is er soep met een (oer)broodje, waarbij we onze ervaringen met elkaar kunnen delen en samen afronden.

Ben je geinteresseerd? Wil je meer informatie, een vraag of kou voor jou ook geschikt is? Bel ons op telefoonnummer 0515233567 of stuur een berichtje naar info@hetzonnehuis.nl

Gegevens

Datum:
november 23
Tijd:
09:30 - 12:00
Kosten:
EUR 25,00