Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Winterzwemmen

22 februari 2020 -10:00 - 12:30

- EUR 25,00

 

 

 

 

 

We gaan al richting het voorjaar … toch … de temperatuur van het water van de Makkumervaart is koud genoeg voor het winterzwemmen.  Al hopen we stiekem wel op een beetje vorst en ijs hakken. Op zaterdag 22 en 29 februari gaan we opnieuw ademen, opwarmen, het water in, een ronde sauneren en lekker lunchen met elkaar. Kom je dit meedoen?  Je bent welkom.

Kou kan je gezondheid een boost geven. Natuurlijk is het wel belangrijk te weten waarom en hoe! Wat gebeurd er in je lichaam als het wordt blootgesteld aan kou en wat is een goede manier om de kou tegemoet te treden.

Deze ochtend is er rond 10 uur ontvangst met koffie, thee en wat lekkers. Daarna volgt er een uitleg en gaan we onszelf opwarmen van binnen voor we de kou trotseren door een korte ervaring in het water van de Makkumervaart, vlak voor de deur van Het ZonneHuis.

Het doel van het herfst- en winterzwemmen is om op een manier die jou past met kou in aanraking te komen, in contact met je lijf. Er is de uitnodiging  en intentie jezelf een nieuwe ervaring te geven en daarin tegelijkertijd te blijven luisteren naar je lichaam en zijn of haar grens.

Na de ervaring in het koude water is het mogelijk nog een ronde de sauna in te gaan. Het is een intense beleving om met een koud lijf de warmte van de sauna te ervaren. Voor wie de sauna overslaat is er warme thee bij de kachel. Na de saunaronde is er soep met een (oer)broodje, waarbij we onze ervaringen met elkaar kunnen delen en samen afronden.

Ben je geïnteresseerd? Wil je meer informatie, een vraag of kou voor jou ook geschikt is? Bel ons op telefoonnummer 0515233567 of stuur een berichtje naar info@hetzonnehuis.nl

Gegevens

Datum:
22 februari 2020
Tijd:
10:00 - 12:30
Kosten:
EUR 25,00

Gegevens

Datum:
22 februari 2020
Tijd:
10:00 - 12:30
Kosten:
EUR 25,00