Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Weerbaar door adem-kou-meditatie – In je kracht –

januari 28 -19:30 - januari 30 -16:00

- EUR 295,00

Weekendretreat ‘In Je Kracht’.

Kun jij je kracht voelen? Vertrouw je op je lichaam? Sta je stevig in alles wat er in deze bijzondere tijd op aarde op je af komt? Adem, koudetraining en meditatie kunnen je lichaam, ziel en geest een stimulans geven en balans brengen waar dit nodig is. Adem, zo essentieel. Kou, zo krachtig. Meditatie, zo wezenlijk. Ingrediënten voor een leven waarin je mag voelen dat je te allen tijde op jezelf kunt vertrouwen.

Wat gaan we doen:

In deze training nemen we je mee op een reis waarin adem, meditatie en confrontatie met koude centraal staan. Nieuwsgierig zijn, zelf ervaren, naar binnen gaan en weer naar buiten komen, met een nieuwe krachtimpuls, dat is de uitnodiging die we je bieden, in een fijne setting op een mooie krachtplek.

De dag wordt begeleid door Kees Wagenaar, Esther Alkema en Annemarie Kok. Er is ruimte voor persoonlijke begeleiding als je tijdens deze dag ergens tegen aanloopt.

We starten op de vrijdagavond om 19.30 en we ronden af op de zondag rond 16.00 uur

De investering voor dit weekend is 295,00 euro. Dit is inclusief overnachtingen en maaltijden. Ook is er gelegenheid  om gebruik te maken van de sauna.

Je bent welkom!

Voor meer informatie kun je ons bereiken via:

info@hetzonnehuis.nl

info@estheralkema.nl

www.hetzonnehuis.nl website Kees en Annemarie

www.estheralkema.nl website Esther

 

 

Gegevens

Begin:
januari 28 -19:30
Einde:
januari 30 -16:00
Kosten:
EUR 295,00

Locatie

Het Zonnehuis
Meerswal 9
Exmorra,

Organisator

Het ZonneHuis