Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rebalancing Stoelmassage Training Tweedaagse

18 maart 2016 -10:00 - 19 maart 2016 -16:00

- EUR 240

014

 Rebalancing Stoelmassage

De stoelmassage, een massage uitgevoerd op een speciaal ontworpen stoel, wordt al jaren in Nederland gebruikt.  Deze vorm van massage is een verkorte, eenvoudige vorm van een Rebalancing sessie op een massagetafel.

Deze vorm van massage wordt sinds een aantal jaren op de werkplek toegepast, om verschillende klachten van werknemers te voorkomen en/of te bestrijden. Het is een massagevorm speciaal voor mensen met weinig tijd, want de kleding kan worden aangehouden, er wordt geen gebruik gemaakt van massageolie en de massage duurt niet zo lang.

Gebieden als het hoofd, de nek, schouders, armen, handen, de rug en de heupen worden gemasseerd.  Door spanning, stress, verkeerde (werk)houding komen er vaak blokkades voor in deze gebieden. Door deze massage ontstaat er een betere doorstroming van bloed, lymfe en energie waardoor de aanvoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen beter verloopt. Dat maakt dat er meer ‘ruimte’ ontstaat waardoor je je weer energieker voelt.

De massage duurt ongeveer 15 tot  25 minuten en je kunt je kleren aanhouden tijdens de massage.

Het effect van Stoelmassage

Een stoelmassage zorgt ervoor dat de de spieren, die het meest te lijden hebben onder werkstress of een verkeerde houding, zich ontspannen. Hierdoor worden RSI en werkstress voorkomen. Na de massage voel je je ontspannen en verfrist, dat komt doordat de bloedsomloop gestimuleerd wordt en de aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof naar de hersenen toeneemt. De massage is een effectieve manier om ziekteverzuim door werkstress te voorkomen. Uit onderzoek is gebleken dat men zich na een aantal behandelingen fitter en energieker voelt en het ziekteverzuim door stressklachten aanzienlijk daalt.

Je leert in deze training hoe je een professionele stoelmassage van 20 minuten kunt geven. Er wordt zoals gezegd veel aandacht besteed aan je eigen werkhouding. Daarnaast komen onderwerpen als anatomie, indicaties en contra-indicaties aan de orde en krijg je tips voor het benaderen van bedrijven. Er komen verschillende technieken uit de Rebalancing, uit de energetische, de klassieke- en de drukpuntmassage aan de orde. Daarbij worden tevens de meridianen gestimuleerd.

 

 

Verschillende modules

* 2-daagse Basismodule Stoelmassage EUR. 240,-
* Certificeringsdag Stoelmassage EUR. 99,-
* 1 -daagse SNELCURSUS Rebalancing Stoelmassage voor gevorderden EUR. 120,-
* Stoelmassage met olie EUR. 110,-
* Terugkomdag voor gecertificeerden EUR. 99,-
* Extra Oefendag EUR. 65,-

Gegevens

Begin:
18 maart 2016 -10:00
Einde:
19 maart 2016 -16:00
Kosten:
EUR 240

Locatie

Het Zonnehuis
Meerswal 9
Exmorra,

Organisator

Het ZonneHuis

Gegevens

Begin:
18 maart 2016 -10:00
Einde:
19 maart 2016 -16:00
Kosten:
EUR 240

Locatie

Het Zonnehuis
Meerswal 9
Exmorra,

Organisator

Het ZonneHuis