Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Optreden Ilse Oversier

2 september 2023 -19:00 - 21:00

- EUR 15,00

Op zaterdag 2 septemer komt Ilse Oversier naar Het ZonneHuis. Dit prachtige optreden wordt georganiseerd door Lichtcirkel Drachten. Ilse heeft de kracht je met haar wonderschone stem en rakende teksten je hart en ziel te beroeren. Zoals ze zelf zegt: “In deze tijd maken velen van ons een reis van zelfheling door waarin we thuiskomen in het hart. 💚 Ik voel dat ik op aarde ben om hier aan bij te dragen met mijn stem en zijn en vanuit deze intentie bied ik mijn diensten aan”. Wat fijn om haar hier te mogen begroeten. 

Het optreden begint om 19.00 uur. Er zijn nog beperkt plaatsten vrij. Wil je je opgeven, stuur dan even een mail naar info@hetzonnehuis.nl De uitwisseling voor het optreden is euro 15,00.

Over Ilse:

Vanaf jongere leeftijd voelde ik mij verbonden met de aarde en de natuur. Als kind verhuisden we met mijn oudere zus en vader en moeder vanuit de randstad, vlak bij Rotterdam, naar een boerderij in Drenthe. Hier groeide ik op in een omgeving met veel natuur, zweethutten, ceremonies, themadagen en indianen die over de vloer kwamen. Doordat mijn ouders zich hiermee bezig hielden heb ik vanaf jonge leeftijd veel mogen herinneren in mijzelf over spiritualiteit, traumaverwerking, vorige levens en de tradities van indianen. Hier ben ik heel dankbaar voor omdat ik nu voel dat het mij een basis heeft gegeven om uit te dragen wat ik nu doe.

Vanaf mijn pubertijd rezen de vragen in mij: Wie ben ik en wat doe ik hier op aarde? Waarom voel ik mij soms zo anders dan anderen? Ik begon mij toen ‘zwaarder’ te voelen en zat een tijd lang met mezelf in de knoop. Ik zorgde niet goed voor mijn lichaam en was vaak onzeker, moe, angstig en nalatig. Ik was overweldigd door vele prikkels en vroeg mij af wat ik deed in wereld die niet resoneerde met mijn ziel.

Na verloop van tijd ontstond er een her-ontmoeting met de spirit van de natuur en het grote geheel. Een subtiel maar krachtig gevoel dat ik op aarde ben met een reden. Liefdevolle fluisteringen van de natuur vertelden mij: ‘Remember my child, remember who you are..’

Ik keerde naar binnen en voelde een bereidheid te doorvoelen wat ik tegenkwam. Ik begon aan een grote ‘innerlijke schoonmaak’ fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Tijdens deze helingsreis ontdekte ik mijn authentieke stem 💚. Zij transformeerde mee van binnen naar buiten en hoe meer ik mijzelf belichaam hoe helderder m’n stem klinkt. Een prachtige ontdekking waarin ik ben gaan zien dat ieder lichaam in essentie kan zingen. 

 Ik ervaar veel vreugde bij het samenbrengen van mensen en het creëeren van muzikale momenten, zoals het geven van een concert of samen met elkaar de stemmen laten resoneren in een cirkel. Ook vind ik het heel fijn de creatieve energie te laten stromen en te schilderen. Ik geniet onwijs van de schoonheid van moeder natuur en zij is een oneindige bron van inspiratie en motivatie voor me om mooie creaties de wereld in te brengen leidend naar een liefdevolle wereld, een Nieuwe Aarde. 🙂 💚

Fijn om je te ontmoeten in deze reis!

Liefs, Ilse

 

Gegevens

Datum:
2 september 2023
Tijd:
19:00 - 21:00
Kosten:
EUR 15,00

Gegevens

Datum:
2 september 2023
Tijd:
19:00 - 21:00
Kosten:
EUR 15,00