Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Opstellingsdag

februari 11 -10:00 - 16:00

 

Op zaterdag 11 februari is er in Het ZonneHuis een opstellingsdag. Hiervoor zijn wij op zoek naar representanten en daarnaast is er nog ruimte voor 1 opstelling.

  • wat houdt een (familie/systeem)opstelling in:

Thema’s waar wij in ons leven meermaals tegen aan lopen vinden vaak hun oorsprong in het grotere geheel: familie, gemeenschap, cultuur. Met een familie/systeemopstelling kunnen we hiernaar gaan kijken. Het kijken kan ons helpen begrijpen en vaak ook herstel brengen zodat we de liefde opnieuw kunnen voelen stromen.

Als representant word je opgesteld in het thema van iemand anders. Je stapt in het veld van wat opgesteld wordt. Dit draagt bij aan het proces van de  en kan ook veel helen of duidelijk maken over jezelf of je eigen systeem.

Heb je belangstelling om als representant ofwel opsteller deze dag bij te wonen, neem dan even contact op via info@hetzonnehuis.nl Er zullen deze dag maximaal 3 opstellingen zijn. Ook bij vragen kun je ons contacten. Voel je welkom!

Praktisch:

  • Locatie: Het ZonneHuis, Exmorra.
  • Tijd: inloop 9.30. Start 10.00 uur. Einde dag ten laatste 16.00 uur.
  • Er is koffie, thee, lekkers en een lunch inbegrepen.
  • Kostprijs voor een opsteller is 75 euro. De representanten kunnen een bijdrage geven volgens het DANA principe: wat is het je waard en wat heb je te besteden. Om een richtlijn te geven, representanten betalen over het algemeen tussen de 20-65 euro. Is er wellicht iets dat je liever geeft dan geld ga hier dan zeker met ons over in gesprek.

Voel je welkom!

 

Gegevens

Datum:
februari 11
Tijd:
10:00 - 16:00

Organisator

Het ZonneHuis