Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Systemische Opstelling

6 mei 2023 -10:00 - 13:00

Op zaterdag 6 mei is er in Het ZonneHuis de gelegenheid een opstelling te doen. Hiervoor zijn wij op zoek naar representanten en daarnaast is er nog ruimte voor 1 opstelling. We kiezen bewust voor 2 opstellingen op 1 dag, omdat het intens kan zijn en een hele dag veel vraagt van de deelnemers en begeleiders.

  • wat houdt een (familie/systeem)opstelling in:

Thema’s waar wij in ons leven meermaals tegen aan lopen vinden vaak hun oorsprong in het grotere geheel: familie, gemeenschap, cultuur. Met een familie/systeemopstelling kunnen we hiernaar gaan kijken. Het kijken kan ons helpen begrijpen en vaak ook herstel brengen zodat we de liefde opnieuw kunnen voelen stromen.

Als representant word je opgesteld in het thema van iemand anders. Je stapt in het veld van wat opgesteld wordt. Dit draagt bij aan het proces van de  en kan ook veel helen of duidelijk maken over jezelf of je eigen systeem.

Heb je belangstelling om als representant ofwel opsteller deze dag bij te wonen, neem dan even contact op via info@hetzonnehuis.nl Er zullen deze dag maximaal 3 opstellingen zijn. Ook bij vragen kun je ons contacten. Voel je welkom!

Deze dag wordt begeleid door Els en Annemarie.

Praktisch:

  • Locatie: Het ZonneHuis, Exmorra.
  • Tijd: inloop 9.30. Start 10.00 uur. Einde rond 13.00 uur.
  • Er is koffie, thee, lekkers en na de opstellingen een soepje.
  • Kostprijs voor een opsteller is 75 euro. De representanten kunnen een bijdrage geven volgens het DANA principe: wat is het je waard en wat heb je te besteden. Om een richtlijn te geven, representanten betalen over het algemeen tussen de 20-65 euro. Is er wellicht iets dat je liever geeft dan geld ga hier dan zeker met ons over in gesprek.

Voel je welkom!

 

Gegevens

Datum:
6 mei 2023
Tijd:
10:00 - 13:00

Organisator

Het ZonneHuis

Gegevens

Datum:
6 mei 2023
Tijd:
10:00 - 13:00

Organisator

Het ZonneHuis