Laden Evenementen

« Alle evenementen

Frou – Vrouwenweekend

juni 21 -17:00 - juni 23 -16:30

Lieve FROU, op verzoek is dit een los weekend waarin de energie en de werkvormen uit het jaarwiel naar voren zullen komen in 1 weekend. Nadere info volgt spoedig, wel kun je je al vast opgeven als je een JA voelt. 🙂 We zullen gezamenlijk sneller de diepte induiken dit weekend…

We gaan meer in contact met je pure vrouwelijke essentie, die zich vrij, sensueel en vol zelfvertrouwen in de wereld beweegt. Ga je het avontuur met jezelf aan en voel je een volmondig JA? Mag jij je leven vol-ledig gaan inrichten zoals jij dat wenst, verlangt, ten diepste voelt dat het mag? Welke maatschappelijke dillema’s, personen, beperkende overtuigingen, gevoelens van schuld/schaamte, misplaatste loyaliteit, etc… staan je nog in de weg? Wil je dit aankijken in de puurheid en geborgenheid van deze prachtige cirkel van Frou-en?

De diepere lagen van jezelf bekijken, onderzoeken, delen met je Sisters in open- en eerlijkheid, puur en rauw. We dansen met het licht en we dansen met het donker, omdat ook je schaduwkanten in deze reis aangekeken mogen worden. Door met een open hart en met aandacht samen te ZIJN kunnen we elkaar helen. In deze weekend FROU mag àlles van jou er helemaal zijn. Je FROU-Sisters zijn in de diepte een spiegel van jouw ziel en jij spiegelt hen. Doordat we tijdens de weekenden op verschillende manieren met elkaar in contact gaan, letterlijk en figuurlijk, zullen we elkaar raken in het licht en in de donkerte, hoogte en diepte, in volheid en in leegte…

Mag jij het leven in al haar prachtige facetten leven? Voelen waar de vreugde is en waar het verdriet huist?

Samen joelen van het lachen en samen kermen als we onze tranen huilen…. Volledig durven voelen en je durven uiten, dit is wat we bij elkaar gaan openen in een veilige bedding. De rem er af, die jij als vrouw wellicht ervaart en je wilde vrouwelijke natuur omarmen met alles wat jouw UNIEK maakt. Ben jij bereid om jezelf te laten zien en om je open te stellen? Het gemis van de aanraking van Sisters onderling maakt dat we vereenzamen, ieder op ons eigen eiland blijven… Een oncomfortabele veiligheid waarin we onszelf gevangen houden. Laten we dit patroon doorbreken en elkaar dragen als Sisters en elkaar (aan)raken vanuit liefde en eenheid in ons hart…. Elkaar de ruimte en een podium geven om te stralen om met jouw licht de wereld een beetje mooier maken.

Ahé!

Datum weekend: vrijdag – zaterdag – zondag 21, 22 en 23 juni

Start: vrijdagavond aankomst rond 17.00 uur.
Einde: zondagmiddag rond 16.30 uur

Groep: maximaal 10 FROU-en
Locatie: het Zonnehuis te Exmorra (kijk op www.hetzonnehuis.nl). Overnachting is op basis van gedeelde kamers.
In de avonden is er gelegenheid om gebruik te maken van de sauna op het Zonnehuis (voor zover er geen programma is in de avonden).
Prijs: 375,-

 

Gegevens

Begin:
juni 21 -17:00
Einde:
juni 23 -16:30

Gegevens

Begin:
juni 21 -17:00
Einde:
juni 23 -16:30