Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Elf Elementen Fe(e)stival

3 juni 2022 -16:00 - 6 juni 2022 -12:00

Elf Elementen Fe(e)stival – Pinksterweekend 2022 -3-6 juni 

(ook welkom voor 1 dag)

It giet oan! (Het gaat gebeuren!) Waar anderen de Elfstedentocht door ons mooie Friesland fietsen is er in en rondom Het ZonneHuis het eerste enige echte Elf Elementen Feest-Festival.

Jezelf een weekend (of een dag) onderdompelen in gezellig samen zijn, met mooie mede-mensen. Alle elementen aanwezig om er een feest van te maken. Aarde, water, lucht, vuur, lucht, de belangrijkste elementen die je terug kunt vinden in de 11 activiteiten die we aanbieden. Adem, kou, yin yoga, yin danza, cacaoceremonie, familieopstelling, vrije dans, actieve meditatie, meditatie van zijn, samen eten en samen rondom het vuur.

Een feest waarbij je niets moet en alles mag. Zwemmen in de Makkumervaart, luieren op de steiger, kanovaren, wandelen, voel je helemaal vrij. Je kunt een heel weekend komen of een losse dag. Je kunt kamperen of in de accommodatie logeren (nog 2 (gedeelde) kamers vrij). Met of zonder kinderen. Alleen of samen. Een feest van Verbinding en SamenZijn.

Hoe ziet het fe(e)stival er uit

 De weekendgasten ontvangen wij graag rond 16.00 uur. Er staat een welkomstdrankje klaar en wat lekkers, je creëert je plekje op het zonneterrein en we maken daarna samen alles in orde voor de potluckmaaltijd, waarbij iedereen iets meeneemt waardoor we met z’n allen een kleurrijk gevarieerd feestmaal op tafel toveren. In de avond is er een openingsceremonie in en rondom ons levende hart. We vragen iedereen een bloem mee te nemen die een plekje krijgt in het hart.

’s Avonds maken we een kampvuur, kunnen we samenZijn en maken muziek en veel plezier. Heb je een instrument, neem die dan vooral mee! Samen muziek maken is nog leuker!

Op de zaterdag en zondag kun je proeven aan diverse workshops. Ook voor de kinderen is er een programma tijdens deze activiteiten. De mensen die voor één dag komen zijn vanaf 8.00 uur welkom.

Op de zaterdag is er een pizzafeestje. Op de zondag een barbecue, zowel vegetarisch als met (biologisch) vlees. Je zorgt zelf voor ontbijt, lunch en drankjes. Er zullen hier en daar lekkere verfrissende fruit- en kruidwatertjes staan

Maandagmorgen sluiten we af met een gezamenlijke afrondingsceremonie in en rondom het hart op het Zonneveld.

 Het elf-elementen-feestprogramma op de zaterdag en zondag (beide dagen)

Voor de activiteiten kun je je van tevoren inschrijven. De activiteiten kunnen binnen of buiten zijn. Tijdens de activiteiten is er kinderopvang en zijn er kinderactiviteiten. Buiten het programma ben je er zelf voor de kinderen.

Deze workshops worden door een enthousiaste groep mensen verzorgd: Susanne Draaisma, Eelco Griep, Kees Wagenaar, Annemarie Kok, Esther Alkema, Heidi Terpstra, Els Van Den Nouweland. Daarnaast is er extra ondersteuning bij de barbecue, het pizzafeestje en de kinderactiviteiten.

 Ochtendprogramma

8.00-9.00 uur: Actieve Meditatie (bell tent, of buiten) (kees)

8.00-9.00 uur: Yin Yoga (bovenruimte) (eelco-susanne)

Aan beide activiteiten kunnen zowel volwassenen als kinderen meedoen.

 ontbijttijd

Volwassenen

10.00-11.30: cacaoceremonie (bell tent) (heidi)

10.00-11.30: Meditatie van Zijn met aansluitend Yin Danza (bovenruimte) (susanne-annemarie-eelco)

Kinderen

10.00-11.30 knutsel en frutselactiviteit in het tuinhuis of buiten-op de zondag tevens weerbaarheid/kracht workshop met het thema ‘ik ben sterk’ (liefst leeftijd 7-12 jaar) (dorothea)

lunchtijd

Middagprogramma

Volwassenen

14.00-15.30: Ademsessie (esther-kees)

14.00-15.30: Introductie familieopstellingen (els)

Kinderen

14.00-15.30: Yin Danza (susanne)

Gezamenlijk (voor wie wil)

16.00: IJsbad!!!!! (kees-esther-annemarie)

chilltijd

Avondprogramma

18.00: barbecue

Met een beetje geluk (gaan we natuurlijk gewoon regelen) komt onze buurvrouw met haar ijskar vol heerlijk bio-ijs (homemade) langs om ijsjes te verkopen!

In de avond maken we muziek, steken we de vuurkorfjes aan, kunnen we de elf elementen dansen onder de sterren! Bij minder weer in de groepsruimte in Het ZonneHuis.

De mensen die voor een dag komen zijn welkom vanaf de eerste workshop in de ochtend om 8.00 uur.

Wat is de uitwisseling:

Weekend:

Verblijf op de camping of in de accommodatie: per volwassene 206 euro, inclusief de workshops, pizzafeestje en barbecue. Als er kinderen meekomen betaal je voor hen een bijdrage naar eigen invoelen.

Dagverblijf (zaterdag of zondag, of beide dagen):

Per dag 80 euro, inclusief de workshops van die dag en pizzafeestje of barbecue

Kinderen tot en met 17 jaar, 17 euro.

Doe je mee?

 Voel je Jaaaa … dit wil ik … dan horen wij dit hééééééél graag. Wacht niet te lang … dan weet je zeker dat er een plekje is voor jou! Mail ons op info@hetzonnehuis.nl

Liefs van het ElfElementenTeam!

 

Gegevens

Begin:
3 juni 2022 -16:00
Einde:
6 juni 2022 -12:00

Gegevens

Begin:
3 juni 2022 -16:00
Einde:
6 juni 2022 -12:00