Elf Elementen Fe(e)stival

Elf Elementen Fe(e)stival – Pinksterweekend 2022

 It giet oan! Het eerste enige echte Elf Elementen Feest-Festival in en rondom Het ZonneHuis, in Exmorra. Jezelf een weekend lang onderdompelen in gezellig samen zijn, met mooie mensen. Workshops volgen, zwemmen, dansen, kampvuur, samen eten, lachen, niets doen … en alles wat we nog niet genoemd hebben. Hoe leuk kan het zijn! Je kunt een heel weekend komen of een losse dag. Je kunt kamperen of in de accommodatie logeren. Met of zonder kinderen. Alleen of samen. Wees er maar snel bij … want joepie … het wordt zoooooooo inspirerend leuk!

Wat gaan we doen:

Er zijn 11 verschillende activiteiten waar je je voor kunt inschrijven: yin yoga, yin danza, actieve meditaties, meditaties van Zijn, ademmeditatie, koudetraining, (familie)opstellingen, cacaoceremonies, kampvuurceremonie, muziekavond en vrije dansavond. Dit allemaal op  verschillende plekjes op het terrein, op verschillende tijdstippen, op deze(feest) dagen.

De workshops worden door een enthousiaste groep mooie mensen verzorgd:  Susanne Draaisma, Eelco Griep, Kees Wagenaar, Annemarie Kok, Esther Alkema, Heidi Terpstra, Els Van den Nouweland.

Je zorgt zelf voor ontbijt, lunch en drankjes. Op de vrijdagavond eten we gezamenlijk een potluckmaaltijd, waarbij iedereen iets meeneemt waardoor we met z’n allen een kleurrijk gevarieerd feestmaal op tafel toveren. Op de zaterdag is er een pizzafeestje. Op de zondag een barbecue. Beide zowel vegetarisch als niet-vegetarisch.

Hoe zien de dagen er uit:

De weekendgasten ontvangen wij graag rond 17.00 uur. We drinken wat en maken daarna alles in orde voor de potluckmaaltijd. In de avond maken we een kampvuur, maken we uitgebreider kennis met elkaar en kunnen we als we willen samen muziek maken rond het vuur.

De zaterdag en zondag zijn ingevuld met workshops, waar je je voor in kunt schrijven.

Maandagmorgen is er een gezamenlijke meditatie- en afsluitingsceremonie in het hart op het Zonneveld.

De mensen die voor een dag komen zijn welkom vanaf de eerste workshop op die dag. Het precieze programma volgt binnenkort.

Wat is de uitwisseling:

Weekendgasten:

Verblijf op de camping of in de accommodatie: per volwassene 206 euro, inclusief de workshops, pizzafeestje en barbecue. Als er kinderen meekomen betaal je voor hen een bijdrage naar eigen invoelen.

Dagverblijf (zaterdag of zondag, of beide dagen):

Per dag 80 euro, inclusief de workshops van die dag en pizzafeestje of barbecue. Kinderen tot en met 17 jaar, 17 euro.