December 2015

Het is zover! Vandaag, 1 december, de officiële lancering van onze nieuwe website. En wat zijn we er blij mee! Bedankt Fer Groot, voor deze verfrissende nieuwe site….kleurrijk, zoals helemaal bij ons past…..met prachtige foto’s van Lesanka Honigh.

De site is een drie-in-één site geworden. Want op deze website vind je ook Ziel&Zalig en InnerCoaching terug, de bedrijven binnen Het Zonnehuis van Annemarie en Kees. Met een receptenpagina en een blog over van alles wat met voeding te maken heeft. Natuurlijk gaan deze pagina’s in de loop van de tijd helemaal gevuld worden met mooie recepten en leuke artikelen en blogs.

En nu we zo intensief bezig zijn geweest met de site, hebben we ook onze gastenboeken van de afgelopen 10 jaar weer eens doorgelezen…en dat was ontroerend. Het maakt ons opnieuw bewust van hoe fijn en belangrijk het is dat onze gasten zich hier echt thuis voelen.

logo hetzonnehuisVandaar een kleine verandering in ons logo… dat nu een dakje heeft…. en dat maakt dat de naam een beetje op Het ZonneTHuis lijkt…!!! En dat is waar wij ook voor staan… je welkom voelen, thuis zijn in ons zonnehuis.

In dit afgelopen jaar hebben we ook in Het ZonneHuis zelf hier en daar wat gerenoveerd en vernieuwd. En zo zullen we ons ook blijven vernieuwen in het jaar dat voor ons ligt. Want december is al weer in aantocht.

Op de drempel van het oude naar het nieuwe jaar wordt er op 30 december een zweethut gegeven. En in het nieuwe jaar zullen er weer allerlei workshops, cursussen en andere activiteiten plaats vinden in Het ZonneHuis. Je kunt ze al bijna allemaal vinden in onze agenda. In de komende weken zal de agenda verder worden bijgewerkt, omdat er nog een aantal activiteiten bij zijn gekomen! We houden je natuurlijk in onze nieuwsbrieven op de hoogte van nieuwe activiteiten!

Kom in 2016 ook eens naar Het ZonneHuis!