Bijzonder jaar 2020

Wat een bijzonder en heftig jaar, dit jaar 2020. Een jaar waarin we behoorlijk op onszelf werden teruggeworpen en moeten dealen met maatregelen die ons leven en werk beïnvloeden op heel verschillende manieren. Een jaar waarin we naar binnen keerden en we diep zijn gaan voelen wat we wilden met Het ZonneHuis.

Het heeft ons doen besluiten het roer een beetje om te gooien! Wat ooit de droom was van waaruit Het ZonneHuis is ontstaan gaan we nu daadwerkelijk neerzetten. Wij, Annemarie en Kees, nemen de stap om van de groepsaccommodatie de “Zijnsplek Het ZonneHuis” te maken. Een zonneplek waar je tot rust kunt komen en er ruimte is voor jou. Met een zonnedak boven je hoofd. Aandacht voor wat je bezielt, aandacht voor jou. Voor hoe het echt met je gaat.

Meer dan ooit zien wij in deze tijd van afstand en maatregelen de behoefte aan echt contact aanwezig. Wij zien een mooie wereld voor ons. Een natuurlijke wereld, waarin we elkaar nabij kunnen zijn. Elkaar stimuleren en inspireren goed voor jezelf te zorgen en je hart te volgen. De “crisis” die de aarde nu doorgaat is misschien wel een kans. Om roeren om te gooien en te gaan waar je altijd al voor wilde gaan en staan. En hoe belangrijk, om onze kinderen een toekomst te gunnen, vrij en gezond.

Waarom ZijnsPlek! Omdat zijn, in jezelf, met de ander, met alles wat er is, om je heen en in de ander, alles omvat. We ‘doen’ vaak zoveel. Presteren, beter dan een ander worden, succesvol moeten zijn … noem maar op. Zijn, werkelijk zijn, brengt je bij jou. En zo’n plek willen wij faciliteren, willen we zijn.

Er is ruimte voor persoonlijke trajecten. Ook groepen zijn welkom voor een weekend waarin ze zich willen laten verrassen door wat we hier op de Zijnsplek doen en aanbieden.  Wordt vervolgd in 2021!