Be the change you want to see

Wie kon twee jaar geleden vermoeden dat onze leefwereld zo veranderen zou. Dat angst en maatregelen ons zo diep zouden beïnvloeden. Voor mij is het duidelijk dat de maatregelen consequenties hebben die niet te overzien zijn. Ik heb van alles gevoeld en gezien, beleefd en geobserveerd, gelezen en diep de materie ingedoken. Heb er veel over geschreven en gedeeld op social media. Misschien is alles wel gezegd. Een ieder loopt zijn of haar eigen pad en dat is goed. En hoewel ik denk dat het allemaal nog wat heftiger gaat zijn op aarde, in de tijd die voor ons ligt, ik zie ook wat dit alles mij, en misschien ook jou, brengen kan. Omdat de drang om echt te gaan doen waar ik voor gekomen ben, nu pas de weg vindt in mij. En nu uitgesproken en neergezet wil worden. Ik heb besloten geen kookworkshops meer te geven en geen caterings meer te verzorgen. (al blijf ik je inspireren met lekkere recepten en info hoor) Er zijn nog een paar opdrachten die ik afrond, en daarna gaat de focus naar iets anders. Zweethutten voor vrouwen en dans en meditatiedagen met Susanne, massage en (bewust)zijn weekenden met Kees, gedichten schrijven (en uitgeven) en verhalen beleven … en dat wat nog meer roept en een plek zoekt om geboren te worden. Dit is een tijd van verandering, van ontplooiing, van zoeken en vinden, en vooral van trouw zijn aan mezelf en geloven in een wereld die mooier gaat worden. Ik ga er voor. Ga je mee? Dan ontmoet ik je vast! Liefs, Annemarie

Het gebeurt

In alle ontwrichting

In alle onthullingen van donkere daden

In alle verwarring en ontwortelingen

Die we zien op aarde

Groeien nieuwe wortels

Nieuwe verbindingen

Gedragen

Door licht

 

Hakken we knopen door

Is het lef daar

Om nu daadwerkelijk

De verandering te belichamen

 

Geen excuses meer

Niet meer wachten

Niet meer vluchten

Voor wat voor ons ligt

Niet bevriezen

In de tijd

Niet meer de verantwoording

In de handen van anderen leggen

Maar wakker wandelen

Bewust staan

In het leven

Dat voor jou bedoeld is

 

Geef je van je gaven

In volle bedding

Van je zijn

 

Is de tijd gekomen

Je volledig over te geven

Aan jezelf

En je levensdoel

 

Oerkrachtig

Oerwaarachtig

 

Wat er ook gebeurt

(fotocredits: Wanda Menke)