Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wheel of Consent Workshop

januari 20 -19:00 - januari 22 -19:00

- EUR 390,00

“Wheel of Consent” is een krachtige en verhelderende methode ontwikkeld door dr. Betty Martin en gaat in essentie over:
– de kunst van geven en ontvangen
– zelfliefde
– in je kracht komen

Het gaat over voelen wat je nodig hebt, wat je verlangt, wat je niet fijn vindt, waar je grens ligt en oefenen met daar helder en open over te communiceren naar de ander. Zo kun je iemand vragen om iets voor jou te doen of om zelf iets te doen bij een ander voor je eigen plezier.

Dat kan spannend en kwetsbaar zijn! Je kunt tegen van alles aanlopen, zoals schaamte om uit te komen voor je verlangens, je schuldig voelen om iets te ontvangen, of angst om afgewezen te worden. Wanneer je duidelijk met elkaar overeenstemt voor wie het is en wat de intentie van de interactie is, dan kan er een diepere ontspanning in het geven en ontvangen komen.

We oefenen met het wiel door middel van aanraking. Je handen zijn door de vele zenuwuiteinden uitermate geschikt voor inname van informatie en het ervaren van wat plezierig is. Aanraken of aangeraakt worden hoeft niet, het kiezen voor jezelf is belangrijker dan de actie. Het gaat erom dat je alleen dat doet waar toe je bereid bent voor de ander of dat wat je zelf graag wilt.

Deze workshop is een introductie. Naast oefeningen bied ik ook theorie aan om ervaringen te kunnen duiden. Voor ieder zullen er nieuwe inzichten komen waar je direct veel mee kunt.

Voor wie is deze workshop: 
Voor iedereen die in een luchtige en vertrouwde setting op ontdekking willen gaan rond bovenstaande thema’s.
Wil je in je kracht komen en in zelfliefde groeien? Wil je je relaties verbeteren en verdiepen? Wil je je grenzen herkennen en je lichaam weer voelen? Wil je meer verantwoordelijkheid voor je leven nemen? Je bent welkom!

Data:
vrijdagavond 20 januari, 19:00 – 22:00
zaterdag 21 januari, 10:00 – 17:00
zondag 22 januari, 10:00 -16:00

Locatie:
We verblijven het weekend in het hartverwarmende Zonnehuis in Exmorra. Er zijn een aantal gedeelde slaapkamers, een knusse gemeenschapsruimte met haard en een sauna die voor ons wordt aangezet op zaterdagavond (voor wie wil). Er wordt goed voor ons gezorgd met lekkere en voedende maaltijden.
https://www.hetzonnehuis.nl

Prijs:
€390,-. De prijs is inclusief verblijf en eten.

Aanmelding:

Stuur een e-mail naar: n.m.feenstra@gmail.com
Er is plaats voor 10 deelnemers.

Over Nynke:
Mijn passie is het creëren en faciliteren van ruimtes voor healing en zelfontdekking. De afgelopen jaren ben ik getraind in verschillende lichaamswerk methoden met focus op (seksueel) trauma, bevrijding van conditionering en oplossen van blokkades in het lichaam. Wheel of Consent werd voor mij het fundament voor mijn workshops en één-op-één sessies.
Ik bied de workshops aan sinds 2017 en ben sinds 2019 een gecertificeerde facilitator aan de School of Consent, opgericht door dr. Betty Martin: https://www.schoolofconsent.org

Annuleringsvoorwaarden:
Als ik annuleer, krijg je het volledige bedrag terug.
Als jij annuleert:
· 1 maand of meer voor de workshop: terugbetaling van de helft van het bedrag.
· Minder dan 1 maand voor het evenement: geen restitutie, je kunt wel iemand anders zoeken die jouw plek wil overnemen.

Heb je vragen? Schrijf Nynke: n.m.feenstra@gmail.com of bel 06-43487493.

We gaan er samen een prachtige reis van maken. Leuk als je er bij bent. Welkom!

Warme groet,
Nynke Marije Feenstra

 

Gegevens

Begin:
januari 20 -19:00
Einde:
januari 22 -19:00
Kosten:
EUR 390,00

Locatie

Het Zonnehuis
Meerswal 9
Exmorra,