Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Weekend retreat geven en ontvangen voor masseurs

november 1 -18:30 - november 3 -16:30

- EUR 350

Als masseurs gaat het geven ons gemakkelijk af. De meesten van ons vinden het fijn om anderen onder handen te nemen, te verwennen en te koesteren met een ontspannende/therapeutische behandeling. Naast het geven is het ontvangen een onmisbare factor om een goede balans in ons systeem te bewaren. En met dit thema gaan we dit weekend aan het werk.

Ook dit jaar organiseert de BvS een weekend retreat in het Zonnehuis. Van vrijdag 1 tot zondag 3 november organiseren Kees Wagenaar van InnerCoaching en Judith Kroon  van Time for You Massage en Annemarie Kok van Ziel & Zalig het weekend met als thema geven en ontvangen. In hoeverre ben jij, naast het geven, in staat om te ontvangen? Hoe verhouden deze aspecten zich in jou tot elkaar? Gedurende deze dagen zal hier aandacht aan worden besteed.

Wat gaan we doen

We oefenen met diverse massagetechnieken vanuit de Rebalancing, zoals cranio-sacraal, klassieke massage, diepe bindweefselmassage en gewrichtsontspanning. Dit zal deels plaatsvinden op de massagestoel, en deels op de massagetafel. Ook werken we met actieve en stille meditatietechnieken, dans, opstellingen, innerlijk werk en lichaamswerk. Er is ruimte voor zelfonderzoek en de mogelijkheid tot het delen van de ervaringen.

Programma

Aankomst vrijdag 1 november: 18.30 uur
Einde zondagmiddag 3 november: rond 16.30 uur.

Investering*

Leden: € 275,-
Niet-leden: € 350,-
Dit inclusief 2 overnachtingen en alle (vegetarische) maaltijden. Op de vrijdagavond is tegen een meerprijs van € 7,50 een maaltijd mogelijk. Geef dat even aan als je geïnteresseerd bent.

Deelnemers gaan de overeenkomst aan met het Zonnehuis. Leden betalen hiervan zelf € 275,-. De BvS betaalt de resterende € 75,- rechtstreeks aan het Zonnehuis.
Na een aanbetaling van € 100,- is je inschrijving definitief en ontvang je een bevestigingsbrief. Het inschrijfgeld kan overgemaakt worden op bankrekeningnummer NL 96 ABNA 061.60.70.179 t.n.v. Het ZonneHuis te Exmorra o.v.v. weekend retreat Geven en Ontvangen.

De workshop gaat door bij een minimum aantal van 8 deelnemers. Er is plaats voor maximaal 14 deelnemers.

Wil je erbij zijn?

Wees er snel bij, want wie het eerst komt, wie het eerst maalt! 🙂

Let op: de ledenkorting krijg je alleen als je ingelogd bent als lid en je lidmaatschap van 2019 al hebt geregeld.  De juiste werkwijze is:

– doorloop eerst het hele proces van het bestellen van het lidmaatschap 2019 viahttps://www.verenigingvoorstoelmasseurs.nl/lid-worden/
– bestel daarna je ticket voor de bijeenkomsten waar je naartoe wilt en dan krijg je automatisch de ledenkorting

Gegevens

Begin:
november 1 -18:30
Einde:
november 3 -16:30
Kosten:
EUR 350