Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vastenretraiteweekend met zweethutceremoniën

april 2 -14:00 - april 5 -15:00

- euro375,00

April. Lentemaand. Langzaam ontwaakt de natuur. We schudden de donkere wintertijd van ons af en komen zelf ook naar buiten. Een mooi moment om jezelf te voeden met meditatie, ontspanning, (mild) vasten en twee zweethutceremoniën. Een weekend om je op te laden, te voeden, te inspireren, van binnen naar buiten.

Annemarie en Kees organiseren dit weekend samen met Koos Hemstra, die de zweethutceremoniën zal begeleiden.

Je bent welkom op donderdagmiddag rond 14.00 uur. Je kunt je dan installeren en een kopje thee of koffie drinken. Dan gaan we de hut in. Een prachtige manier om deze dagen voor jezelf te beginnen.  Na de hut is er een  lichte maaltijd.

Op de vrijdag starten we met beweging en ademen. En voor wie dat wil is er de mogelijkheid om onder begeleiding van Kees koud te zwemmen in de vaart voor Het ZonneHuis. Deze dagen eten we mild. Dat kan voor iedereen anders zijn. Er zijn groentesapjes en er is fruit. Ook kun je kiezen voor groentebouillon of bottenbouillon. Vasten is niet voor iedereen geschikt en dan kan bouillon voor een krachtige aanvulling zorgen met wat gekookte rijst. De hele dag is er kruidenthee en water met kruiden beschikbaar. Je kunt eventueel een massage boeken(tegen betaling). Een wandeling in de natuur maken. Voor wie meer informatie wil over voeding is er ruimte hier samen met Annemarie naar te kijken.

Op de zaterdag gaan we meer de stilte in. Een stiltewandeling maken. Tijd voor jezelf. Eventueel een saunaronde.

Zondagmorgen gaan we na een licht ontbijt opnieuw de hut in. Een dag van verdieping en afronding. Na de hut is er een stevige soep en sluiten we de retraite met elkaar af.

De kosten voor dit weekend zijn 375,00 euro (exclusief massages)

Voor mee informatie neem contact op met Het ZonneHuis 0515233567 of mail naar info@hetzonnehuis.nl

Maximaal 8 deelnemers.

 

Gegevens

Begin:
april 2 -14:00
Einde:
april 5 -15:00
Kosten:
euro375,00

Locatie

Het Zonnehuis
Meerswal 9
Exmorra,

Organisator

Het ZonneHuis