Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Tweedaags kookfeestje!

maart 7 -11:00 - maart 8 -14:00

- EUR 150,00

“Ik wil zo graag eens een workshop bij je doen, Annemarie, maar je woont zo ver weg!” Dat hoor ik regelmatig en ik snap het helemaal. Natuurlijk is daar een oplossing voor. Een hele leuke! Je komt gewoon voor een nachtje naar Het ZonneHuis voor een heus kookfeestje. Tijd om eens echt in de voeding te duiken. Te ruiken, te proeven, samen te koken en te creëren … en tijd om uitgebreid met elkaar aan tafel te gaan.

Wat gaan we doen:

  • ontvangst tussen 11.00-12.00 uur met een heerlijke brunch-lunch waarin er de tijd is om elkaar wat te leren kennen. Er is tijd om je even rustig te installeren en te landen.
  • in de middag gaan we met elkaar een feestelijk diner bereiden met alles erop en eraan, met mooie ingrediënten. Geur- en kleurrijk. Wie dat wil kan na het bereiden van de maaltijd even relaxen, een uurtje in de sauna of een badje nemen om daarna met elkaar aan tafel te gaan. Het is leuk om je feestelijk te kleden voor de avond.
  • de avond is een gezellig en ontspannen bij elkaar zijn.
  • in de ochtend is er voor wie dat wil een actieve meditatie met Kees. Je kunt er ook voor kiezen een wandeling te maken om je lichaam wakker te maken. Voor wie ‘s morgens hongerig is staat er fruit en zijn er verschillende smoothies. We maken met elkaar na de ochtendactiviteit een lekkere lunch klaar. We lunchen samen waarna we rond 14.00 afronden, zodat de mensen die van ver komen voor de files kunnen vertrekken.

Wanneer: donderdag 7 tot vrijdag 8 maart.

Kosten: 150,00 euro all-in: brunch-lunch, diner, licht ontbijt, afsluitende lunch, koffie, thee, lekkers tussendoor, overnachting, eventueel sauna EN de recepten van het kookfeestje!

EN 10% korting op producten uit het ZielZalige winkeltje! (met uitzondering van de bakvormen)

Gegevens

Begin:
maart 7 -11:00
Einde:
maart 8 -14:00
Kosten:
EUR 150,00