Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Retraiteweekend met Zweethutceremonie

april 11 -14:00 - april 14 -15:00

- euro375,00

 

April. Lentemaand. Langzaam ontwaakt de natuur. We schudden de winter van ons af en komen zelf ook naar buiten. Een mooi moment om jezelf te voeden met meditatie, ontspanning, (mild) vasten en een zweethutceremonie. Een weekend om je op te laden, te voeden, te inspireren, van binnen naar buiten.

Annemarie en Kees organiseren dit weekend samen met Koos Hemstra, die de zweethutceremonie zal begeleiden.

Je bent welkom op donderdagmiddag rond 14.00 uur. Je kunt je dan installeren en een kopje thee of koffie drinken. Om 15.00 is er een meditatie. Er is die dag een  lichte maaltijd. ’s Avonds is er ruimte om te delen en wat uitgebreider kennis te maken met elkaar in een kennismakingsritueel.

Op de vrijdag starten we met beweging en ademen. En voor wie dat wil is er de mogelijkheid om onder begeleiding van Kees koud te zwemmen in de vaart voor Het ZonneHuis. Op deze dag zijn er sapjes en is er fruit. Voor wie vasten te zwaar is wordt in overleg een licht verteerbare maaltijd gemaakt. De hele dag is er kruidenthee en water met kruiden beschikbaar. Je kunt eventueel een massage boeken(tegen betaling). Een wandeling in de natuur maken. Voor wie meer informatie wil over voeding is er ruimte hier samen met Annemarie naar te kijken.

Op de zaterdag gaan we de zweethut in. Koos leidt de hut en onze vaste vuurman Peter Toen komt die dag om het vuur te hoeden en te voeden.  In de morgen is er een licht ontbijt waarna we samen de hut in orde gaan maken en de stenenceremonie volgt. Tussendoor is er thee, koffie, fruit, watertjes. Na de hut is er een stevige soep.

De zondag is een ontspannen dag met meditatie, delen, en samen afronden.

De kosten voor dit weekend zijn 375,00 euro (exclusief massages)

 

 

Gegevens

Begin:
april 11 -14:00
Einde:
april 14 -15:00
Kosten:
euro375,00

Locatie

Het Zonnehuis
Meerswal 9
Exmorra,

Organisator

Het ZonneHuis