Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Herfstkracht – Dag met dans, meditatie en verstilling

november 10 -09:30 - 18:00

- EUR 80

 

Afbeelding: Berndt Wachtmeister

De herfst klopt aan de deur. Begin van ‘verinnerlijking’.  Voelen wat de lente en de zomer jou in lichtenergie gebracht hebben. Licht wat je in de herfst kan bekrachtigen in je zijn, in een beweging van terugtrekken en weer naar buiten bewegen. Ben je nog dicht bij jou hart, dicht bij jou waarheid van Zijn. Heb je de moed om de stilte in te gaan met jezelf, in verbinding met de bron van alles wat is.

Wat is nodig in deze tijd van grote veranderingen. Wat beweegt jou, waar sta jij, waar verbind je je. Ben je alleen of in verbinding met de anderen zonder angst? In dans, in meditatie en in verstilling nemen we je mee in de klanken en de geuren van de herfst. Een dag voor jou, om te zijn met jezelf en de ander. Een dag om op te laden en puur te zijn met wat er is.

Deze heerlijke herfst-kracht-dag is op woensdag 10 november. We hebben al een heerlijke krachtdag gehad, en omdat het zo fijn was wilden we deze dag nog een keer plannen.

Om half 10 ontvangen we je in Het ZonneHuis. De dag is gevuld met: meditatie, klank en geur, yindanza, samen delen, samen aan tafel. Wij verzorgen een lichte lunch en we nodigen jou uit voor het avondeten iets mee te nemen om met elkaar te delen.

De energie-uitwisseling is 80 euro.

Voor wie van ver komt is er de mogelijkheid te overnachten op de camping of in de accommodatie.

Voor opgave kun je mailen naar:

info@YinDanza.nl of  info@hetzonnehuis.nl

Neem gerust een kijkje op onze websites:

www.yindanza.nl en www.hetzonnehuis.nl

Voel je welkom,

Liefs, Annemarie en Susanne

Gegevens

Datum:
november 10
Tijd:
09:30 - 18:00
Kosten:
EUR 80

Locatie

Het Zonnehuis
Meerswal 9
Exmorra,

Organisator

Het ZonneHuis