Laden Evenementen

« Alle Evenementen

HelingsHut van de Zomer

juni 24 -10:00 - juni 25 -16:00

- EUR 179,00

Op zaterdag 24 en zondag 25 juni organiseren we weer een weekend rondom de helingshut. Op zaterdag bouwen we gezamenlijk een nieuwe hut, we gaan ademen, dansen, yinnen en na de steenceremonie op de zaterdagavond stappen we zondagmorgen in alle vroegte de hut in. Een prachtige beleving in het begin van de zomer. Deze dag wordt begeleid door Susanne, Eelco, Kees en Annemarie.

Over de ceremonie

De hut is een eeuwenoude plek van gebed, zuivering en heling. De hut is over de gehele wereld verspreid te vinden, bij de indianenstammen in Noord-Amerika maar ook op andere plekken in de wereld, zoals bijvoorbeeld in Siberië. Ook in Friesland zijn nog resten gevonden van hutten. De hut bestaat uit wilgentakken die tot een koepel zijn gebogen. De hut wordt afgedekt met wollen dekens zodat het binnen aardedonker wordt. De ceremonie is een oeroud reinigingsritueel dat je lichaam en geest kan reinigen en je op vele niveaus kan voeden en bewust maken.

Ceremonie van vernieuwing

Wij verbinden de oude prachtige kennis van de ‘zweet’ hut met nieuwe elementen. En dat voelt licht, vrij en speels. We maken naast oude liederen ook gebruik van nieuwe liederen. Verbinding staat centraal, Wij willen je meenemen in de diepte van jezelf, in verbinding met jou en de ander.

Heb je interesse, laat het ons weten!

Aho!

Gegevens

Begin:
juni 24 -10:00
Einde:
juni 25 -16:00
Kosten:
EUR 179,00

Locatie

Het Zonnehuis
Meerswal 9
Exmorra,

Organisator

Het ZonneHuis