Laden Evenementen

« Alle evenementen

Dans- en Schilder-Godinnen

december 9 -10:00 - 17:00

- Euro 80

Dagworkshop om je godinnenkracht te ervaren in dans en schilderen

Waar woont de godin in jou? Die vrije, sensuele, krachtige, prachtige vrouw die je wellicht nog te veel verborgen houdt. De vrouw die wil dansen en haar kleuren wil laten zien.

Hoe zou het voelen om haar kleur, de kleur van jouw godin, te laten zien op het schildersdoek, haar te voelen in de beweging van de dans, haar te volgen in haar zielsverlangen, haar met je hart te vullen en haar het vertrouwen te geven dat ze er helemaal mag zijn. Jouw godin.

Dansen op het doek, met kwasten en kleuren, dansen op de aarde, met je voeten en je lijf, in jouw godinnendans, dat is wat we gaan doen op deze dag. In beweging, in stroming, in blijheid, in onvoorwaardelijke liefde, in alles wat voorbij komt, in alles wat is.

Je hoeft niet te kunnen schilderen, je hoeft niet te kunnen dansen, je hoeft alleen de moed te vinden te beginnen bij het begin. Verbinding maken met je godinnenkracht, jouw kleur en potentieel.

Susanne, YinDanza docente, dansende vrouw en vrije schilderes en Annemarie, oerhoedster van Het ZonneHuis, kleurrijke kruidenvrouw en creatieve kokkin, zijn de godinnen die deze dag verzorgen.

Welkom! Liefs, Susanne en Annemarie

PRAKTISCHE INFORMATIE

Wanneer: zaterdag 9 december 2023
Voor wie: voor vrouwen, minimaal 6, maximaal 12
Waar: het Zonnehuis, Exmorra
Tijd: 10.00 uur – 17.00 uur

Uitwisseling: € 80,- inclusief koffie, thee, lekkers en lunch
Aanmelding of meer informatie: stuur een mail naar:

info@hetzonnehuis.nl of susanne.draaisma@hotmail.com

 

 

Gegevens

Datum:
december 9
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
Euro 80

Gegevens

Datum:
december 9
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
Euro 80